bgd-img
Foto glave
GH1781QR Bazaltna kuglasta glava, dolazi u novoj crnoj i vatreno narandžastoj kombinaciji boja. Dizajnirana tako da predstavlja izuzetno balansiran proizvod koji ne garantuje samo maksimalno opterećenje, već unosi poboljšanja i u neke od glavnih funkcija koje se često previđaju od strane krajnjih korisnika. Ove funkcije uključuju ravnomernost snimanja, smanjenje lutajućeg ugla, središte sa malom gravitacijom, veći nagibni ugao, kompaktnost, ergonomičnost, sigurnost i sistem brzog otpuštanja.

Gitzo glave dizajnirane su tako da predstavljaju izuzetno balansiran proizvod koji ne garantuje samo maksimalno opterećenje, već unosi poboljšanja i u neke od glavnih funkcija koje se često previđaju. Ove funkcije uključuju ravnomernost, smanjenje lutajućeg ugla, središte sa malom gravitacijom, veći nagibni ugao, kompaktnost, ergonomičnost i sigurnost. Ovo se postiže jedinstvenim i ekskluzivnim tehničkim rešenjima kao što su šuplji mehur (Bubble Ball), iskačući dvostruki fiksator (SADL) i novi sistem nivelacije .

KATEGORIJE PROIZVODA

Centrirane kuglaste glave

Gitzo glave dizajnirane su tako da predstavljaju izuzetno balansiran proizvod koji ne garantuje samo maksimalno opterećenje, već unosi poboljšanja i u neke od glavnih funkcija koje se često previđaju. Ove funkcije uključuju ravnomernost, smanjenje lutajućeg ugla, središte sa malom gravitacijom, veći nagibni ugao, kompaktnost, ergonomičnost i sigurnost. Ovo se postiže jedinstvenim i ekskluzivnim tehničkim rešenjima kao što su šuplji mehur (Bubble Ball), iskačući dvostruki fiksator (SADL) i novi sistem nivelacije.

Centrirane kuglaste glave

Standardne centrirane kuglaste glave

Standardne centrirane kuglaste glave

Fluidne glave

Fluidne glave

Nisko postavljene glave

Nisko postavljene glave

Decentrirane glave

Decentrirane glave

Panoramske glave

Panoramske glave

Sistematske kuglaste glave

Sistematske kuglaste glave

Trosmerne

Trosmerne

Traveler

Traveler