bgd-img
LOWEPRO
Torbe za fotoaparate i kamere za profesionalce i entuzijaste još od 1967. godine. Dizajn koji štiti, izdržljive i sa lakim pristupom. Naš put je započeo u maloj garaži u Koloradu pre više od 40 godina. Od tada, putujemo Svetom na leđima i ramenima najboljih svetskih fotografa. Naučili smo. Inovirali smo. Postali smo lider. Više od 40 godina smo radili na tome da stvorimo najbolji sistem za nošenje fotoaparata - možda čak do tačke opsesije. Ali nikada nismo stali samo na inoviranju i unapređenju proizvoda Duboko verujemo da, dugujući prvenstveno sebi i našoj industriji, moramo učiniti sve što je moguće da zaštitimo i spasimo životnu okolinu.

1998. godine, Lowepro je lansirao Street and Field™ sistem za profesionalne fotografe. Danas, u brzom i medijski ujedinjenom okruženju, profesionalni snimatelji zahtevaju povećanu prilagodljivost i lakši pristup. To je upravo čemu je nova Lowepro S&F™ serija i posvećena.

KATEGORIJE PROIZVODA

Ranci

Naši ranci su izdržljivi, spremni za ekspediciju i akciju. Nude superiornu zaštitu i komfor sa Lowepro premium sistemom vešanja. Inspirisana portebama svetski poznatih fotografa, Lowepro rančevi su primamljivi terenskim fotografima, snimateljima ekstremnih sportova i ozbiljnim entuzijastima kojima je potreban robustan i izdržljiv ranac koji dobro podnosi i neravan teren i vazduh.

Svi Ranci

Ramene Torbe

Idealne za terenske foto-entuzijaste i profesionalce; ramene torbe sa pojasom ili bez,nude ceo set pametnih funkcija da sa lakoćom uhvatite željeni momenat. Idealna zaštita za vašu opremu.

Ramene Torbe

Futrole

Investirate stotine (ili čak hiljade) dolara u vaše objektive. Nosite ih u Lowepro futrolama za objektive, specijalno dizajniranih da zaštite vašu investiciju. Svaka je namenski napravljena koristeći debeli sloj pene iz jednog komada kako bi se postigla superiorna zaštita sa svih strana za osetljiva stakla i držače. Lowepro OverLap Zipper™ konstrukcija čuva objektive od prašine i vlage.

Sve futrole

Modular serija

Naše dostignuće - namenski dizajn omogućava promenu objektiva jednom rukom. Ova inventivna futrola je idealna za zauzete fotografe kojima je potrebno da menjaju objektive dok rade. Patentirana funkcija zamene objektiva privremeno drži i razdvaja dva objektiva kako fotograf skida trenutni sa kojim radi i uzima drugi

Svi moduli

Torbe sa točkićima

Pro Runner serija kotrljajućih ranaca donosi promenljivo, aerodinamično rešenje inspirisano urbanim predelima, za profesionalne fotografe i fotoreportere koji svoju opremu nose kroz aerodromske i ulične gužve

Torbe sa točkićima

Noutbuk torbe

FACTOR Modeli kombinuju tradicionalni urbani stil torbe sa dvokomornim dizajnom. Funkcije uključuju bogato tapaciranu unutrašnjost sposobnu da prihvati laptop računare, veliki odeljak za fascikle i lične dodatke, i unutrašnje džepove postavljene mekanim triko-platnom za mobilne telefone ili digitalne uređaje.

Noutbuk torbe

Torbe za dvoglede

Most wildlife watchers set out to explore the natural world with three key items: binoculars and/or a spotting scope, a field guide, and a notebook. Now there is a fourth element designed to improve the experience—a carrying solution.

Torbe za dvoglede