bgd-img
Modular serija
Naše dostignuće - namenski dizajn omogućava promenu objektiva jednom rukom. Ova inventivna futrola je idealna za zauzete fotografe kojima je potrebno da menjaju objektive dok rade. Patentirana funkcija zamene objektiva privremeno drži i razdvaja dva objektiva kako fotograf skida trenutni sa kojim radi i uzima drugi

1998. godine, Lowepro je lansirao Street and Field™ sistem za profesionalne fotografe. Danas, u brzom i medijski ujedinjenom okruženju, profesionalni snimatelji zahtevaju povećanu prilagodljivost i lakši pristup. To je upravo čemu je nova Lowepro S&F™ serija i posvećena.

KATEGORIJE PROIZVODA

Prsluci

Naš najnoviji dizajn prsluka nudi lagano i fleksibilno rešenje po meri za zauzete fotoreportere, kao i sportske i novinske fotografe.

Prsluci

Opasači

Naš S&F™ Deluxe Tehnchnical Belt opasač je napravljen da nosi teški teret. Ergonomski i fleksibilan dizajn sadrži SlipLock™ umetke za kačenje bilo koje S&F™- ili SlipLock™-kompatibilne futrole ili torbice (do 11 ukupno), i obavija telo na odgovarajući, udoban način.

Opasači

Specijalizovane futrole

Naš dizajn u obliku zaliska/poklopca sa oprugom ove korisne torbice, drži je delimično i sigurno zatvorenom dok vi radite.

Specijalizovane futrole

Remenici za aparate

Moderan dizajniran za profesionalnei foto-entuzijaste koji rade sa više aparata, durbinima ili drugom foto-opremom.

Remenici za aparate