bgd-img
Ramene Torbe
Idealne za terenske foto-entuzijaste i profesionalce; ramene torbe sa pojasom ili bez,nude ceo set pametnih funkcija da sa lakoćom uhvatite željeni momenat. Idealna zaštita za vašu opremu.

Kreirana za fotoreportere i novinske fotografe, Stealth Reporter D100 AW je dizajnirana da izdrži sve uslove dok istovremeno omogućava brzi pristup objektivima i digitalnim dodacima.

KATEGORIJE PROIZVODA

Fotoaparat

Nema potrebe da dopustite da vas voda spreči da slikate - Nova 200 AW uključuje 360º All Weather Cover™ zaštitu koja štiti vašu opremu dok radite.

Fotoaparat

Prenosni računari i kamere

Kreirana za fotoreportere i novinske fotografe, Stealth Reporter D650 AW je dizajnirana da izdrži sve uslove dok istovremeno omogućava brzi pristup objektivima i digitalnim dodacima.

Prenosni računari i kamere

Torbice za pojas

Napolju ste u šetnji i želite da posmatrate ptice ili divlje životinje sa svojim najpotrebnijim priborom: dvogledom, vodičem i beležnicom. Jedna stvar nedostaje: namensko rešenje za nošenje.

Torbice za pojas

Toploader

Dizajnirana spolja i iznutra za profesionalne fotografe, naša Toploader Pro AW Serija je stvorena za akciju. Toploader Pro AW 75 je idalna za pro DSLR sa rukohvatom i zakačenim 70-200mm objektivom. Ima konturni, asimetrični oblik koji prati linije aparata sa potpuno uklopljeno naleganje i zaštitu.

Svi toploaderi

Torbe sa tockicima

Pro Roller™ Attaché x50 je kompaktno i modularno rešenje za putovanja i rad bez muke. Njen inventivan dve-torbe-u-jednoj dizajn nudi prilagodljivost za profesionalnog fotografa. Koristite je kao kotrljajuću torbu sa svojim punim kompletom kamere i laptopom.

Torbe sa točkićima