bgd-img
Foto
Kompanija Manfrotto Dizajn se nalazi u Kasoli, Severna Italija. Proizvodi i prodaje širok spektar oslonaca i dodatne opreme za fotoaparate, kamere i rasvetu, a namenjene profesionalnom fotografskom, filmskom, pozorišnom, video, kao i tržištu žive zabave. Linija proizvoda sadrži širok spektar stativa i glava za kamere, stativa za rasvetu i dodataka.

Manfrotto sistem za fotografe mnogo više od širokog spektra proizvoda: to je pravi sistem profesionalnih rešenja za fotografe koji će vam pomoći u svakoj situaciji. Ceo spektar stativa, glava, dodataka, oslonaca, kolica, torbi - jednostavno izaberite savršenu kombinaciju u zavisnosti od željenih funkcija u smislu nosivosti, lakoće, brzine i preciznosti, da biste dobili savršeni komplet i opremu koja vam je potrebna. Manfrotto - prava sistemska rešenja sposobna da podrže vas i vašu strast za fotografijom.

KATEGORIJE PROIZVODA

Stativi

Ništa ne može poboljšati vaše snimanje fotografije ili filma kao dobar stativ i, bilo da želite najmanji, najlakši oslonac za vašu malu kameru ili fotoaparat koji ćete nositi stalno sa sobom ili da želite najviši, najjači komad opreme za studio za kadrirajuću kameru ili punu postavku za izveštavanje sa terena (ENG), Manfrotto ima rešenje.

Stativi

Glave

Glava stativa je komponenta koja vam zaista daje kontrolu nad fotoaparatom ili kamerom, i stoga je treba pažljivo odabrati. Vaš prvi izbor je između glava dizajniranih za korišćenje u fotografiji (kao npr. 3-smerna glava, glava sa mehanizmom, kuglasta ili panoramska glava) i glava za video (panoramska, nagibna ili sa glava fluidom) Video glave su takođe popularne i među fotografima divljine, korisnike spot-optike, kao i sportske fotografe koji koriste dugačke teleobjektive.

Glave za stative

Kompleti

Naši kompleti predstavljaju zasebne glave i stative ukombinovane u jedan proizvod. Kada tražite komplet, možete biti sigurni da su komponente savršeno odgovaraju jedna drugoj, pa ipak ćete, u najvećem broju slučajeva, još uvek moći da slobodno menjate glavu ili stativ ako vam je potrebno. Neki kompleti uključuju i torbu ili traku za nošenje ili neki drugi dodatak dizajniran da vam olakša život.

Kompleti

Monopodi

Monopodi su idealni saputnici, zauzimajući malo mesta, a ipak dajući vam dragocen oslonac i bolje rezultate nego da snimate iz ruke. Obožavaju ih takođe i sportski fotografi koji koriste dugačke, teške objektive, ali koji moraju i da deluju i repozicioniraju se u deliću sekunde.

Monopodi

Pockets

Pockets serija je ekskluzivno uvek-spremno rešenje iz kompanije Manfrotto. Zahvaljujući visokotehnološkim rešenjima nasleđenim iz profesionalnog iskustva, Pocket serija je serija ultra-tankih, prilagodljivih oslonaca koji mogu biti fiksirani direktno ispod vaše opreme za set, kao i da budu uvek spremni oslonci koji će maksimizirati ili povećati potencijal vaših kamera. Neverovatno tanki, oslonci Pocket serije ne menjaju ni siluetu vaše opreme.

Pockets

Rešenja za nošenje

Kompletna ponuda rešenja za nošenje i transport dizajniranih od samih stativa/glava. Za nove sisteme za nošenje opreme kompanije Manfrotto, krenuli smo od unutra ka spolja u oblikovanju torbi za vašu opremu i ponudili vam bolje načine kako brže da je postavite i sklopite, kao i: "space pad" koji vam omogućava da nosite svoj stativ bez rizika da se udarite i dobijete modrice, zatim otvoreni ranac koji vam oslobađa ruke, štiti stativ i ima minimalnu težinu.

Rešenja za nošenje

Daljinski upravljači

Kolekcija daljinskih komandi za kamere kompanije Manfrotto uključuje dve familije proizvoda: teleskopske Pan Bar (u obliku šipke) daljinske komande i Clamp daljinske komande sa stezaljkom.

Daljinski upravljači

Stalci

Ponuda stalaka kompanije Manfrotto sastoji se od različitih familija proizvoda koje se razlikuju po dizajnu i materijalima u zavisnosti od predviđene primene i od tipa rasvete koju treba da nose.

Stalci

Dodaci

"Uhvati sve" kategorija gde ćete naći sve od 322RS elektronskog okidača (i srodnih mu kablova za povezivanje) do 3/8' - 1/4' adaptera, šiljastih stopica za stative i monopode, sisteme za nivelisanje panorama, adaptera za niske uglove, zamenske centralne liftove, kratke liftove, stone i zidne nosače, stege, vetrobranske nosače i još puno toga

Dodaci

Držači i ruke

Manfrotto držači, multi-pozicioni držači i fiksatori omogućavaju precizno pozicioniranje osvetljenja i efekata.

Sve ruke

Autopoli

Ultimativni podesivi sistem cevi može se koristiti za pravljenje držača pozadine, noseće armature za rasvetu ili za stotine drugih studijskih i primena na otvorenom. Njegov jedinstveni jednopotezni sistem konzolne grede proizvodi tačno potrebnu količinu pritiska da napravi bezbedno postavljanje, zaglavljujući zaštitne gumene krajeve tamo gde treba - od plafona do poda. Sistem konzolne grede sadrži zaštitni fiksator kako bi sprečio slučajno opuštanje ili pomeranje.

Svi Autopoli

Alternativni oslonci

Ovi nekonvencionalni oslonci ne zahtevaju korišćenje stativa.

Alternativni oslonci

Stege

Širok izbor stega i ručki za držanje rasvete i dodataka gde god da vam je potrebno, u studiju ili na lokaciji - bez obzira na veličinu objekta koji je potrebno osloniti ili površinu koju je potrebno uhvatiti.

Sve štipaljke

Sky Track System

Sky Track sistem koristi šine na plafonu za montiranje osvetljenja i modifikatora rasvete ispod nosača i pantografa, oslobađajući potpuno pod studija/seta

Sky Track System

LED rasveta

LED rasveta