bgd-img
Oprema za Video / DSLR
Manfrotto sistemi oslanjanje pri video snimanju su mnogo više od širokog spektra kvalitetnih proizvoda lakih za upotrebu: to je pravi sistem profesionalnih rešenja za video koji će vam pomoći u svakoj situaciji. Uz širok spektar glava sa fluidom i sistemom kontra-tega kao i kompletnom gamom video stativa, Manfrotto može ponuditi savršen komplet za svaku potrebu korisnika. Dodatno, Manfrotto ima kompletnu ponudu video monopoda sa fluidom i alternativnih stativa za situacije kada želite da budete brži nego ikad bez gubitka na efikasnosti.

Glava stativa je komponenta koja vam zaista daje kontrolu nad fotoaparatom ili kamerom, i stoga je treba pažljivo odabrati. Vaš prvi izbor je između glava dizajniranih za korišćenje u fotografiji (kao npr. 3-smerna glava, glava sa mehanizmom, kuglasta ili panoramska glava) i glava za video (panoramska, nagibna ili sa glava fluidom) Video glave su takođe popularne i među fotografima divljine, korisnike spot-optike, kao i sportske fotografe koji koriste dugačke teleobjektive. Prvo odaberite glavu ako su vaši odlučujući faktoru u odabiru opreme za podršku: univerzalnost ili specifičnost prema primeni, brzina pri korišćenju ili preciznost. Kada ste našli idealnu glavu, potražite odgovarajući stativ.

KATEGORIJE PROIZVODA

Stativi

Ništa ne može poboljšati vaše snimanje fotografije ili filma kao dobar stativ i, bilo da želite najmanji, najlakši oslonac za vašu malu kameru ili fotoaparat koji ćete nositi stalno sa sobom ili da želite najviši, najjači komad opreme za studio za kadrirajuću kameru ili punu postavku za izveštavanje sa terena (ENG), Manfrotto ima rešenje.

Stativi

Glave

Glava stativa je komponenta koja vam zaista daje kontrolu nad fotoaparatom ili kamerom, i stoga je treba pažljivo odabrati. Vaš prvi izbor je između glava dizajniranih za korišćenje u fotografiji (kao npr. 3-smerna glava, glava sa mehanizmom, kuglasta ili panoramska glava) i glava za video (panoramska, nagibna ili sa glava fluidom) Video glave su takođe popularne i među fotografima divljine, korisnike spot-optike, kao i sportske fotografe koji koriste dugačke teleobjektive.

Glave

Kompleti

Naši kompleti predstavljaju zasebne glave i stative ukombinovane u jedan proizvod. Kada tražite komplet, možete biti sigurni da su komponente savršeno odgovaraju jedna drugoj, pa ipak ćete, u najvećem broju slučajeva, još uvek moći da slobodno menjate glavu ili stativ ako vam je potrebno. Neki kompleti uključuju i torbu ili traku za nošenje ili neki drugi dodatak dizajniran da vam olakša život.

Kompleti

Monopodi

Monopodi su idealni saputnici, zauzimajući malo mesta, a ipak dajući vam dragocen oslonac i bolje rezultate nego da snimate iz ruke. Obožavaju ih takođe i sportski fotografi koji koriste dugačke, teške objektive, ali koji moraju i da deluju i repozicioniraju se u deliću sekunde.

Monopodi

Rešenja za nošenje

Kompletna ponuda rešenja za nošenje i transport dizajniranih oko samih stativa/glava. Za nove sisteme za nošenje opreme kompanije Manfrotto, krenuli smo od unutra ka spolja u oblikovanju torbi za vašu opremu i ponudili vam bolje načine kako brže da je postavite i sklopite, kao i: "space pad" koji vamomogućava da nosite svoj stativ bez rizika da se udarite i dobijete modrice, zatim otvoreni ranac koji vam oslobađa ruke, štiti stativ i ima minimalnu težinu.

Rešenja za nošenje

Daljinski upravljači

Kolekcija daljinskih komandi za kemere kompanije Manfrotto uključuje dve fanilije proizvoda: teleskopske Pan Bar (u obliku šipke) daljinske komande i Clamp daljinske komande sa stezaljkom. Za obe familije dostupan je LANC protokol ili Panasonikova tehnologija. Gama proizvoda je zaokružena dodacima kao što su: štitnici od kiše, adapterski kablovi i nastavci.

Daljinski upravljači

Dodaci

"Uhvati sve" kategorija gde ćete naći sve od 322RS elektronskog okidača (i srodnih mu kablova za povezivanje) do 3/8' - 1/4' adaptera, šiljastih stopica za stative i monopode, sisteme za nivelisanje panorama, adaptera za niske uglove, zamenske centralne liftove, kratke liftove, stone i zidne nosače, stege, vetrobranske nosače i još puno toga.

Dodaci

Alternativni oslonci

Ovi nekonvencionalni oslonci ne zahtevaju korišćenje stativa.

Alternativni oslonci

Držači, podupirači i šipke

Manfrotto arms, multi-positioning arms and attachments enable accurate positioning of lighting and effects.

Držači, podupirači i šipke

Stege

A wide range of clamps and grips to hold lights and accessories wherever you need them, in the studio and on location - no matter what the size of the object to be supported or the surface to clamp to.

Stege

LED rasveta

Manfrotto isporučuje kompletnu gamu kontinualnih i hibridnih rešenja inkorporirajući foto i HD video funkcije koje su danas dostupne u jednoj kameri, zahvaljujući LED tehnologiji. Čista revolucija u Manfrotto rasveti: nakon 40 godina "pružanja oslonca", po prvi put Manfrotto isporučuje LED rasvetu, dizajnirana i napravljena za laku upotrebu i prenosivost.

LED rasveta