bgd-img
NIKON
Nikon je svetski lider u digitalnoj fotografiji, preciznoj optici i tehnologiji fotografije i širom sveta je prepoznat kao kompanija koja postavlja standarde u dizajnu proizvoda i performansama. Jedinstvena snaga Nikon brenda dolazi iz nepokolebljive posvećenosti kvalitetu, performansama, tehnologiji i novinama. Nikon Inc. prodaje i nudi potrošačke i profesionalne digitalne SLR fotoaparate, NIKKOR objektive, Speedlight bliceve i prateću opremu.

Bez obzira na to da li se nalazite na padini za skijanje, jahti ili uživate na safariju, ovaj sistemski fotoaparat je zaštićen od nezgoda i nepovoljnih vremenskih prilika. Zahvaljujući minimalističkom dizajnu, lako možete da se uklopite i u moderan gradski događaj. Od neverovatnih avantura avantura do svakodnevne akcije, ovaj jak sistemski fotoaparat lepog izgleda ne propušta momente koje nikada ne želite da zaboravite.

KATEGORIJE PROIZVODA

DSLR

Nikon digitalni SLR fotoaparati kombinuju poslednju reč tehnike sa lakoćom upotrebe kako bi se proizvele neverovatne digitalne fotografije. Uporedite funkcije, istražite prednosti i zaronite u detalje i karakteristike ovih uređaja. Prevedite sopstvene ideje u fotografije sa Nikon D-SLR fotoaparatima.

Svi DSLR aparati

NIKON 1

Nikon 1 za slobodu snimanja, komunicirajte i uživajte u životu. Unesite kvalitet, dubinu i strast za vizuelno pripovedanje i razgovor kroz fotografiju, filmove i multimediju. Vaša volja za životom podstaknuta je željom za komunikacijom. Podelite svoj neverovatan svet pomoću Nikon 1 sistema.

Svi NIKON 1 aparati

COOLPIX

Iza svakog Nikon COOLPIX kompaktnog digitalnog fotoaparata stoji čvrsto uverenje da fotografija treba da donese radost. Svaki snimak znači beleženje dragocenog trenutka. Sa Nikon COOLPIX fotoaparatima možete zabeležiti taj trenutak i njegovu radost zauvek.

Svi COOLPIX aparati

NIKKOR objektivi

Rezultat Nikonove posvećenosti inovacijama i nadmoći u proizvodnji izmenjivih objektiva je opsežan asortiman objektiva NIKKOR — čuda jasnoće, preciznosti i pouzdanosti.

Svi NIKKOR objektivi

Film fotoaparati

Sa visokim nivoom preciznosti i performansi, F6 nudi neverovatno prečišćeno, zadovoljavajuće filmsko fotografisanje.

Svi Fotoaparati
NIKON

F6

1 NIKKOR objektivi

1 NIKKOR objektivi

Blicevi

Moćni, prilagodljivi Nikon Speedlight blicevi uvode kreativnu kontrolu blica na vašu zapovest. Sa Nikon sistemom kreativnog osvetljenja, kontrola blica je praktično intuitivna. Popunite senke, istaknite detalje, unesite pokret i vizuelne efekte u svoje fotografije - sve to uz lakoću automatskih komandi i u potpunosti bežičnog upravljanja.

Svi Blicevi

Programi - softver

Sav softver

Sportska Optika

Od opuštenog vikenda u kišnim šumama do safarija vašeg života, Nikon Sport objektivi omogućavaju vam da vidite jasne detalje u oštrim, blistavim bojama sa zavidne udaljenosti. Nikon je svetski lider u sportskoj optici i širom sveta je prepoznat kao kompanija koja postavlja standarde u dizajnu proizvoda i performansama.

Sva Sportska optika

tjhtz