bgd-img
PROFOTO
Kompaniju Profoto osnovali su fotograf i inženjer Eckhard Heine i distributer foto-opreme Conny Dufgran, u Stokholmu, 1968. godine. Njihovo poznanstvo počelo je kada je Conny prodao Eckhardu blic koji nije radio. Iznerviran, Eckhard je otišao kući sa namerom da izumi novi tip blica. Vratio se nakon nekoliko nedelja sa izvanrednim uređajem. Nekoliko godina kasnije, Eckhard i Conny prikazali su prvi Pro-1 generator na Photokina sajmu u Kelnu. Odmah je doživeo veliki uspeh. Profoto je rođen. U velikom stilu.

Današnjim profesionalnim fotografima potrebni su izdržljivi, snažni, brzi i pouzdani blicevi pogodni za digitalnu fotografiju i zahtevne zadatke. Profoto je poznat kao svetski lider u tehnologiji elektronskih bliceva. 40 godina iskustva u razvoju najnaprednijih bliceva ugrađeno je u osmišljavanje našeg novog modela D1 Air. Profoto model D1 Air je dostupan u verzijama od 250, 500 i 1000 W. Profoto model D1 Air je potpuno digitalan, ne samo u slučaju ekrana, već i električnog kola koje kontroliše blic. Ovo služi da se obezbedi stabilnost temperature boja između dva okidanja blica kao i snage blica.

KATEGORIJE PROIZVODA

Generatori

Zahtevnim fotografima potreban je proizvod koji ispunjava očekivanja. Zato je Profoto linija blic generatora najčešće iznajmljivana u celom svetu. Sada postavljamo novi standard za upotrebu bliceva sa modelom Pro-8a Air. Ovaj pouzdan, snažan, izdržljiv proizvod, lak za upotrebu, osmišljen je za celodnevno precizno digitalno slikanje.

Svi generatori

Glave za generatore

The small, lightweight and very reliable standard head for Acute2 and D4 generators. Despite its size it is able to handle up to 4800Ws, over and over again, hour after hour.

Sve glave

Monoblokovi

Današnjim profesionalnim fotografima potrebni su izdržljivi, snažni, brzi i pouzdani blicevi pogodni za digitalnu fotografiju i zahtevne zadatke. Profoto je poznat kao svetski lider u tehnologiji elektronskih bliceva. 40 godina iskustva u razvoju najnaprednijih bliceva ugrađeno je u osmišljavanje našeg novog modela D1 Air.

Svi Profoto monoblokovi

Izvori napajanja (baterije)

Siguran i pouzdan Posebno dizajniran za napajanje naprednih blic-uređaja kao što su Profoto D1 monoblokovi, garantuje ispravno funkcionisanje i eliminiše rizik od oštećenja bliceva.

Svi izvori

Continuous Light

Novi ProTungsten Air uređaj je projektovan za zahtevnu upotrebu. Njegovo metalno kućište kao i sve ostale komponente su čvrste, pouzdane i mogu da podnesu i najzahtevnije situacije na snimanjima.

Sva svetla

Oblikovanje svetla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas viverra consequat nulla, vestibulum tempor arcu varius in. Etiam congue arcu sed elit dapibus molestie. Duis porta egestas semper. Maecenas eu augue nec lectus elementum dapibus et id purus. Morbi interdum turpis non dui facilisis molestie. Nunc urna mi, eleifend sed condimentum sit amet, tempor eget nulla.

Svi dodaci

Air Sync I dodaci

Sada je lako oblikovati i kontrolisati svetlo čak i na udaljenosti od 300 m (1000 ft). Naš novi digitalni radio sistem, Profoto Air Remote, ugrađen je u sve Pro-8a Air generatore.

Svi dodaci

Softver

Najnoviji Profoto Studio 3 softver za Macintosh kao i PC! Novi Profoto Studio 3 softver napravljen je sa akcentom na jednostavnosti i lakoći upotrebe kako bi se ubrzao proces rada fotografa. Podržavajući najnovije operativne sisteme za Mac i PC, Profoto Studio 3 predstavlja moćnu alatku koja omogućava fotografima da upravljaju svojim Profoto rasvetnim uređajima direktno sa desktopa računara. Pored D1 Air i Pro-8a Air, novi D4 Air, zajedno sa novom Profoto linijom proizvoda za kontinuirano svetlo, uključujući ProTungsten Air i ProDaylight Air, možete upravljati pomoću ovog softvera.

Sav softver

Torbe I stativi

Capacity: Pro-8a /Pro-7a generator, or Pro-7b/B2 generator with 2 additional batteries (when used with optional padded divider), plus 1 ProHead with Zoom Reflector and Cables.

Sva oprema