bgd-img
SANDISK
SanDisk Korporacija (NASDAQ: SNDK) je globalni lider u memorijskim karticama sa fleš memorijom, od istraživanja i razvoja, projektovanja proizvoda i proizvodnje, do brendiranja i distribucije za OEM i maloprodajne kanale. Od 1988., SanDisk-ove inovacije u fleš memorijama i sistemskim tehnologijama za skladištenje podataka omogućili su korisnicima nova i transformišuća digitalna iskustva. SanDisk-ov široki portfolio proizvoda uključuje fleš memorijske kartice i integrisana rešenja koja se koriste u pametnim telefonima, tabletima, digitalnim fotoaparatima, kamkorderima, digitalnim medija plejerima i drugim uređajima potrošačke elektronike, kao i u USB fleš memorijama i SSD diskovima za računarsko tržište.

SanDisk USB fleš diskovi daju svu potrebnu snagu i performanse koja vam je potrebna da sa lakoćom prenosite, skladištite i delite vaše slike, pesme i podatke. Samo uključite disk u vaš USB port i spremni ste!

KATEGORIJE PROIZVODA

Memorijske kartice

Uhvatite i sačuvajte svoje životne uspomene na SanDisk® kartici. Bićete uvek spremni uz pouzdanu karticu koju su napravili pioniri u memorijskim karticama.

Sve memorijske kartice

USB flash memorije

SanDisk USB Flash memorije pružaju svu potrebnu snagu i performanse za prebacivanje, čuvanje i deljenje vaših fotografija, muzike i podataka s lakoćom. Dovoljno je samo da ubacite memoriju u USB priključak i možete da počnete!

Sve usb flash memorije

SSD diskovi

Poboljšajte performanse vašeg laptopa za bolji učinak i povećajte mu vek trajanja tako što ćete zameniti postojeće hard diskove SanDisk Ultra® SSD diskovima.

Svi SSD diskovi

Čitači i dodaci

Prebacite svoje zapise na računar brzo, lako i bezbedno pomoću ovog USB čitača. Ovaj sve-u-jednom čitač pogodan je za sve popularne vrste memorijskih kartica, bez potrebe za upotrebom adaptera. Sa brzinama čitanja/upisa do 34MB/s*, ovo je jedan od najbržih USB 2.0 čitača na tržištu.

Svi dodaci

MP3 i video plejeri

Još toliko stvari koje ćete voleti sa Sansa Clip+ MP3 plejerom - za veličanstven zvuk i mnoštvo funkcija u malom pakovanju. Preslušajte do 2,000 pesama†† na svom plejeru od 8GB* uz neverovatan kvalitet zvuka, FM radio, izdržljive baterije, diktafon i priključak za memorijsku karticu.

Svi plejeri