bgd-img
SANYO ENELOOP
Misija kompanije SANYO jeste da bude nezaobilazan element u životima ljudi svuda u svetu tako što će pružati jedinstvena i potpuno održiva rešenja koja unapređuju sve životne stilove i industrije. Pionir u energetskim i rešenjima u oblasti životne sredine Današnji svet suočava se sa do sada najvećim izazovima na polju životne sredine, što od nas zahteva da razvijemo i usvojimo efikasna rešenja koja će nam omogućiti da obezbedimo životne uslove i nastanjivu planetu za buduće generacije.

NOVE I JOŠ BOLJE! Svaka eneloop baterija se može ponovo puniti i do 1500 puta, omogućujući 33% više ponovnih punjenja nego do sada. ČISTI IZVORI ENERGIJE - ČINE DOBRO ZA ŽIVOTNU SREDINU! eneloop baterije se mogu ponovo puniti i do 1500 puta, što znači da kupovinom i korišćenjem jedne eneloop baterije sprečavate da na stotine baterija završe na deponijama!

KATEGORIJE PROIZVODA

Baterije

eneloop. Baterija za 21. vek. Sada još bolja. Novo: eneloop lite. Baterija sa niskim samopražnjenjem za uređaje male do srednje potrošnje. Novo: eneloop XX. Baterija za korišćenje u profesionalne svrhe. Idealna za uređaje srednje do visoke potrošnje.

Sve baterije

Punjači

U zavisnosti od punjenja, eneloop baterije mogu biti tretirane kao klasične Ni-MH baterije. To znači da se mogu puniti bilo kojim današnjim punjačem koji odgovara Ni-MH baterijama.

Svi punjači

Kompleti

SANYO nudi dva seta kompleta za napajanje uz MDR02 punjač. Kompleti dolaze sa četiri AA i dve AAA eneloop baterije. Komplet takođe uključuje dve vrste adaptera u veličinama C i D. Po dva komada od svakog. Okrugla verzija je dostupna samo u UK.

Svi kompleti

Mobile booster

Kome se još ovo nije desilo? Usred važnog razgovora, omiljene pesme ili u baš trenutku kada se spremate da uslikate svoju savršenu fotografiju, vaša baterija vas izda. Baterije za prenosne uređaje se redovno isprazne u najnezgodnijim trenucima.

Svi busteri

Dodaci

Uprkos tome što je 85% svih prodatih baterija veličine AA ili AAA, još uvek postoje primene koje zahtevaju druge veličine baterija. Sledeće dve najčešće upotrebljavane veličine su C i D.

Svi dodaci