Više nikada nećete videti poruku'Baterija prazna'

Mobile Booster

Kome se još ovo nije desilo? Usred važnog razgovora, omiljene pesme ili u baš trenutku kada se spremate da uslikate svoju savršenu fotografiju, vaša baterija vas izda. Baterije za prenosne uređaje se redovno isprazne u najnezgodnijim trenucima. 

Uz Mobile Booster kompanije SANYO, nikada više nećete videti poruku 'Baterija Prazna'. Imaćete uvek dovoljno potrebne energije.

Eneloop Mobile Booster pruža prenosnu rezervnu energiju za punjenje pametnih telefona i drugih uređaja sa napajanjem preko USB priključka. Jednostavno stavite Mobile Booster u svoj džep i imaćete uvek dovoljno energije kada vam zatreba.

Mobile Booster je idealan saputnik. Kada ste na putu ili napolju, Mobile Booster je idealan pomoćnik za hitne slučajeve kada se baterije vašeg prenosnog uređaja istroše, a nemate pri ruci zidnu utičnicu.

Dodatna prednost je što vam za punjenje vaših uređaja više nije potreban punjač kada se nalazite u stranoj zemlji. Neodgovarajući priključci i nekompatibilni standardi više ne predstavljaju problem. 

Mobile Booster dolazi u tri verzije i modernog je dizajna. Sve tri verzije imaju USB kabl.

Mobile Booster KBC-L3A je zasnovan na SANYO litijum-jonskoj tehnologiji i nudi kapacitet od 2500mAh. Ima integrisanu litijum-jonsku bateriju koja se potpuno napuni za približno 7 sati preko USB priključka na računaru. Nakon punjenja, može do 2 sata napajati mobilni uređaj potrošnje 500mA. Plava indikatorska lampica prikazuje stanje punjenja i stanje samog Mobile Boostera.

KBC-L2B je najmoćniji Mobile Booster dostupan na tržištu koji sa svoje dve litijum-jonske baterije ima ukupan kapacitet od 5000 mAh. Mobile Booster može puniti iPad i prvi je uređaj takve vrste u prodaji. Pošto poseduje dva USB porta, može puniti čak 2 uređaja istovremeno strujom od 500mA ili jedan uređaj strujom od 1A.  Isto kao kod KBC-L3A, nivo kapaciteta baterije se može utvrditi preko tri različita nivoa indikatorske lampice. Može se napuniti preko USB kabla za oko četrnaest sati ili preko zidne utičnice za oko sedam sati. Komplet takođe uključuje mikro USB utičnicu koja Mobile Booster čini kompatibilnom sa još više uređaja.

 

USB-punjač KBC-E1S uključuje dve eneloop Ni-MH punjive baterije veličine AA, a koje se takođe mogu i izvaditi iz Mobile Booster uređaja. U roku od samo četiri sata potpuno je napunjen preko računara i putem USB kabla. Punjač omogućava oko 70 minuta napajanja za npr. MP3 plejer ili mobilni telefon. Obe eneloop punjive AA baterije mogu se takođe koristiti i za druge uređaje, a koji nemaju USB port, kao što su: satovi sa alarmom, radio prijemnici i baterijske lampe